luni, 10 septembrie 2012

Comedy Cluj

In perioada 12-21 octombrie va avea loc Festivalul International Comedy Cluj. Organizatorii va propun un numar de 100 de filme din diferite tari. Sectiunile festivalului sunt: Lungmetraje, Serbian comedy Drama, Japan! Focus Franta, Scurtmetraje, Documentar, Medalion Draga Olteanu, Caragiale! Panorama, Animation mixed, Spoturi publicitare, Scurtmetraje, Monty Python, Competitia Scolilor de film si Teatru.

Acreditarile pentru cea de a patra editie a Festivalului se pot obtine trimitand un e-mail la adresa presa@comedycluj.ro in care trebuie incluse: numele, e_mailul, telefonul si functia persoanei acreditate, o fotografie tip buletin impreuna cu doua articole scrise si publicate, difuzate in timpul sau dupa precedenta editie a Festivalului. Dar daca sunteti un new-be trebuie sa specificati acest lucru in e_mail. Deasemenea in timpul festivalului este necesar ca fiecare jurnalist sa trimita minim doua articole publicate in timpul festivalului, acest criteriu fiind foarte importand in ceea ce priveste viitoarele solicitari pentru acreditari la editiile viitoare. Perioada de acreditare este intre 15 septembrie si 7 octombrie. Raspunsurile privind obtinerea acreditarii vor fi trimise dupa data de 7 octombrie 2012.

In ceea ce priveste cei care sunt interesati sa devina voluntari ai acestui festival nu trebuie decat sa trimita un CV tip Europass si o poza tip buletin la adresa voluntari@comedycluj.ro pana la data de 25 septembrie 2012. Dupa care trebuie sa asteptati cuminti comunicarea orei si a datei in care vor avea loc interviurile, deasemenea tot atunci puteti afla departamentele in care va puteti inscrie. (Fisierul pentru CV si poza trebuie denumite cu numele voastre gen: HaiducAnca.docx sau HaiducAnca.jpeg).

Mai multe detalii gasiti pe sit-ul oficial: www.comedycluj.ro sau la adresa: voluntari@comedycluj.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu