joi, 16 iulie 2009

All the Boys Love Mandy Lane (2006)


"There she is boys, Mandy Lane. Untouched, pure. Since the dawn of junior year men have tried to possess her, and to date all have failed. Some have even died in their reckless pursuit of this angel."

All The Boys Love Mandy Lane am putea spune ca a fost un exercitiu pentru regizorul Jonathan Levine, filmul este un teen slasher cu un final, am putea spune "surprinzator" dar care nu este explicat pe parcusul filmului.

Am putea impartii filmul in doua. Prima parte pare a fi o teen soap opera, in care toti baietii o doresc pe Mandy Lane, (Amber Heard) frumoasa virgina blonda care pare a fi imaginea perfecta a unei survival girl. Daca nu ai stii ca acesta este un horror probabil ca urmarea evenimentelor te-ar putea surprinde insa nu si identitatea criminalului. In cea de a doua parte suntem purtati in tinutul de tara. Apar desigur clisee ca adolescenti beti si drogati care "isi descopera sexualitatea" si ma apoi sunt omorati unul cate unul de un ucigas care isi pastreaza anonimatul, regizorul incercand prin aceasta sa-l induca pe spectator in eroare prin introducerea in scena a administratorului fermei Garth (Anson Mount).

Filmul a fost nominalizat de Golden Trailer ca Best Horror. Este un slasher destul de bun, o idee originala, nefiind un remake este un bun inceput pentru regizorul Jonathan Levine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu