marți, 18 august 2009

See no Evil (2006)


Daca asteptati de la acest film ceva artistic, interesant sau istet atunci faptul ca ati vazut sigla WWE la inceput ar trebui sa o luati ca un avertisment. Dar daca vreti sa va amuzati uitandu-va la clisee si scene ghor atunci nu aveti decat sa va uitati.

Pe scurt actiunea filmului se rezuma la 8 condamnati, 4 barbati si 4 femei care sunt chemati sa faca munca in folosul comunitatii la un hotel vechi. Ei trebuie sa il restaureze. Toti cei patru sunt inchisi pentru delicturi usoare: frauda pe internet, posesie cu intentie de a vinde, furat s.a.m.d.

Personajul principal este un urias psihopat (Kane) care isi ucide victimele lasand ca semn distinctiv cadavrul fara ochi, de aici probabil si titlul filmului. Totusi se pare ca tipul are o slabiciune pentru tatuajele religioase si asta pentru ca mama lui era o fanatica.

Daca tot ce urmaresti e sa te sperii filmul e ok. Dar la ce te poti astepta de la un regizor de filme porno si un wresler nebun ca si Kane. Totul e destul de previzibil, singurul lucru care te pune pe ganduri e ca de violenta va fi scena urmatoare.

Ce ati putea face interesant in timpul filmului (si asta din pacate nu e o idee originala, si imi pare atat de rau ca nu am avut-o atunci) e sa faceti o lista cu ordinea in care cei 8 vor murii, iar la sfarsit va puteti confrunta sa vedeti cine a ghicit sau cine a fost cel mai aproape de adevar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu