joi, 6 august 2009

The Grudge 3 (2009)


Anul 2009 a fost fara dar si poate anul re-make-urilor. Friday the 13th, My Bloody Valentine, The Messangers sau Final Destination. Franciza The Grudge nu putea sa se lase mai prejos si a aparut astfel The Grudge 3 si in America. Din pacate sau mai bine spus din fericire a aparut direct pe DVD, deoarece filmul, sincer in opinia mea a fost un real esec.

Actiunea se petrece doar in cadirea din Cicago cu putine exceptii la inceput cand ne este prezentat Michael, singurul supravietuitor ar celui de al doilea film si desigur noul personaj cheie Naoko, sora demonicei Kayako. Au trecut 3 ani de la ultimul film iar regizorul Takashi Shimizu renunta la franciza locul fiindu-i luat de Toby Wilkins.

Acum spiritul lui Kayako haituieste cladirea din Cicago unde a fost adus de Allison. Naoko, mostenitoare a puterilor mamei sale vine in America pentru a incerca sa-i salveze pe locuitorii cladirii si pentru a se impaca cu sine.

Un alt personaj important este Dr. Sullivan interpretata de Shawnee Smith pe care sigur o cunosteti din seria Saw (Amanda Young). Aceasta incearca sa-si dea seama ce s-a intamplat defapt cu Michael. Alte doua personaje cheie a fi susorile Rose si Lisa, ele fiind arma cu care Naoko vrea sa o invinga pe Kayako.
Apare deasemenea in acest film un fenomen Amityville Horror, personajele feminine fiind cele care salveaza aparent situatia caci la sfarsitul filmului se vede clar intentia de a continua seria cu un Grudge 4, care speram sa fie mai bun decet precedentul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu