sâmbătă, 13 iunie 2009

GrindHouse - Part2 Death Proof (2007)


Partea a doua a proiectului GrindHouse este viziunea lui Quentin Tarantino, un thriller in stilul vechi, dar 100% quentin Tarantino. Cei doi regizori, adik Tarantino si Rodriquez au avut parte de o distributie pe masura Kurt Russel, Rosario Dawson, Vanessa Ferlito, Rose McGowan.
Actiunea filmului are loc tot in oraselul unde va izbucnii epidemia care ii transforma pe oameni in Zombii, dar cu catva timp mai inainte. Personajul principal este Stuntman Mike, care a fost dupa cum ii spune si numele cascador. Masina pe care o conduce este death proof, dar numai pentru sofer. Fata lui brazdata de cicatrice ascunde ceva si mai infricosator, obsesia de a ucide...


Victimele sale sunt grupuri de femei pe care le fotografiaza dupa care le urmareste pas cu pas, interactionand cu ele.








Primele lui victime vor fi o Dj-ita locala si prietenele ei, venite din afara orasului. Totul se lasa cum un lap-dance foarte senzual si se termina foarte prost pentru fete. Fiind suspectat ca l-ea omorat pe fete, Stuntman Mike se muta in at oras pentru a-si continua "hobby-ul" aici el le va intalni pe Zoe, Kim, Lee si Abernathy...ca si in primul caz le urmareste, dar finalul este cu totul si cu totul neasteptat, caci fetele ii dau o lectie grozava Gaozarului.

Filmul a fost nominalizat la 3 categorii, dintre care unul la "Best Horror" in cadrul Empire Awards

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu