duminică, 4 noiembrie 2012

The Expendables 2 (2012)


Regizor: Simon West
Scenaristi: Richard Wenk, Sylvester Stallone
Actori: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Jean-Claude  Van Damme, Chuck Norris, Bruce Willis, Arnold Swarzhenegger, Liam Hemsworth, Nan Yu 

Imdbhttp://www.imdb.com/title/tt1764651/
Site oficialhttp://www.theexpendables2film.com/index.html
https://www.facebook.com/TheExpendablesMovie

Cuvinte cheie: mercenari, Europa de Est, insula, arte martiale, explozii, mina, plutoniu
Nota mea: 4/5


Poate unii dintre voi veti fi de parere ca acest film nu e la fel de tare decat primul. Sicer eu cred ca al doilea e intradevar de doua ori mai explozim cu mult mai multe vedete trecute de apogeul carierei sort of.... si mie mi s-a parut ca nu s-a luat atat de serios ca si primul, sau poate ca nu l-am luat eu atat de in serios. Cred ca am ras cu atata pofta in cinema....Si pot sa spun si eu cu toata puterea: Bigger, Badder and BETTER than the first one! Pe langa faptul ca lista de super actori se lungeste, exploziile sunt la ele acasa...



Daca va fost do de Chuck Norris si v-ati dorit sa il vedeti intr-un film ei bine zvonurile au fost cat se poate de reale si lupul singuratic se reintoarce. Deasemenea Bruce Willis si Arnold Swarzhenegger renunta la Canoe rol si intra in actiune. 

Daca data trecuta Barney era cat pe ce sa ramana cu fata, de data asta am onoarea sa va prezint un nou venit in seria de action: sexosul frate mai tanar al lui Thor, Liam Hemsworth ca Bill the Kid, un fel de Billy the Kid, care la fel ca Emilio Estevez (ATENTIE Spoiler!!!) are un viitor promitator in film dar itele se incurca tot timpul si normal ca ceva urat de va intampla cu el.



Avem si o eroina feminina de data aceasta, Nan Yu, care spre dezamagirea mea nu e Bai Ling, cred ca se plia cu admosfera, Ling fiind o imagine a filmelor de actiune a anilor 90. 

Povestea filmului e plina de poante funny, intamplari previzibile, dar o imagine de calitate si o inlantuire a actiunii foarte bine gandita. Filmarile au avut loc in vecini, la bulgari, in China si in SUA, normal. Tema centrala e, daca pot sa spun asa, motivul tanarului care desi e fosrte bun la ceea ce face, sa omoare baietii rai, vrea sa iasa din acest business murdar si sa traiasca fericit pana la adanci batraneti cu iubita lui...si normal este caftit iar Barney fiind un lider inascut porneste intr-o vendeta asupra lui Vilain, interpretat de Van Damme. Sfarsitul e cireasa de pe tort cand toti isi unesc fortele impotriva lui Vilain culminand cu explozii explozii explozii si cate o gluma doua trei. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu