vineri, 1 aprilie 2011

Hood of Horror (2006)


"It AIN'T all good in da Hood!"

Acest GringHouse sau Sin Hood, cum vrei sa ii spuneti este un onor adus Creep Show-ului, mai multe povestioare horror legate prin personajului lui Snoop Dogg, un narator a povestilor. Povestile nu sunt rele, implementarea lor e cam proasta si efectele un pic ala anii 90 dar in rest merge "de o ciorba".

Modul in care animatia se imbina cu pelicula aduce o nota de comic book filmului. Sulivan, cel care a scis scenariu a avut ca inspiratie Tales of the Hood, desi originalul a avut mult mai mult succes la vremea respectiva, Hood of Horror incearca sa se mentina, la nivelul lui, vrand a fi un fel de sequal al acestuia.

Potrivit sinopsis-ului, Dogg, joacă "câinele de iad," un ghid prin intermediul caruia cele trei povesti terifiante din acest cartier vicios şi locuitorii acesteia depravate, inclusiv un tagger care constată nu toti gangsterii mor greu; un mostenitor rasfatat al unuei dinastii care este in stare sa comita crime pentru bani şi un star rap, are descoperă are o câteva schelete în camera lui dressing ... .




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu