duminică, 1 august 2010

Wiked Little Things (2006)


"Prey for them" "As you sow, so shall you reap! "

Copii malefici, trebuie sa o spun au fost intotdeauna preferatii mei, bine pe langa babele fantoma ;)). Filmul asta imi aminteste din nou de Amityville Horror, partea cu fetita...casa aici nu are nicio legatura. Si desigur probabil o sa va duca cu gandul la Childrel of the Corn, atat doar ca acestia sunt copii zombie cica...desi i-asi asocia mai mult cu niste fantome decat zombii, nu arata like our usual zombies :P.

Povestea as putea sa spun ca e un cliseu des intalnit in filmele americane (Amityville Horror, The Messengers, Cold Creek Manor, etc.) o vaduva se intoarce la casa mostenita de la sotul ei, aflata undeva in munti, langa niste mine. O intalnim in drum spre aceasta mosie, impreuna cu fiicele ei: Sarrah si Emma. Sarrah este adolescentul tipic american caruia i s-a luat viata confortabila de la oras si a trebui sa se mute la tara, si nu oriunde intr-o padure sinistra.


Sincer nu m-a impresionat foarte mult filmul, povestea de inceput a fost interesanta, cu copii care au fost nevoiti sa lucreze in mine, datorita staturii lui si faptului ca se puteau strecura pe oriunde. Explozia care a provocat moartea mai multora a avut urmari grave, spiritele lor fiind blocate in mina, asteptand razbunarea: si anume moartea ultimului Carlton (familia care detinea mina). Povestea cu statiunea pentru schi care urma sa se construiasca in acele locuri si implicit in locul caselor minerilor si a minei in sine imi aminteste de Scooby Doo. Serios, numai acolo mai erau povesti de genu, legende urbane care devin realitate pentru a speria localnicii sau noii veniti.


Dar sa nu exageram, sa ne referim doar la filmul nostru. Per total a fost ok. Daca esti un novice al genului osa-ti placa si poate te vei speria. Are fiecare cliseu al genului, adolescenti omorati, lanterna careia i se termina bateria chiar in momentele cele mai importante, copii ucigasi, mine, case bantuite si mosieri netrebnici si infumurati.



Va invit sa-l vedeti si sa-mi spuneti daca v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu