marți, 6 decembrie 2011

Crazy Eights (2006)


Regizor: James K. Jones


Scenaristi:Dan DeLuca, James K. Jones


Actori:Traci Lords, Frank Whaley si Dina Meyer

Link IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0470993/

Nota mea: 1/5

 
Fuai de cand nu am mai scris!!!
Cred ca aveam nevoie de o pauza de filme, au fost mult prea multe in acesti patru ani de facultate si va spun sincer serialele sunt mai contagioase, dar azi mi-am dat seama ca m-am saturat de scurt metraje (poate pentru ca vplay-ul merge al dracului de prost in camin) si mi s-a facut dor sa reiau povestile despre filmele e groaza, doar nu era sa las AfterDarkFilm Festival suspendat. Deasemenea am decis sa mai schimb un pic structura post-urilor, sper sa fie oki:)

Cel de-al doilea film al celei de a 2-a editii este Crazy eights. Cred ca singurul lucru care mi-a placut la film a fost ca m-am inselat cu privire la oridinea in care o patesc respectivii.

O sa incep in a sumariza "plotul". Povestea este despre un grup de 6 prieteni care se reintalnesc dupa o gramada de timp la inmormantarea celui de al 7-lea. Strangand lucrurile lui dau de o asa zisa capsula a timpului in interiorul careia se afla printre altele si o harta. Se gandesc ca ar putea sa faca o excursie de dragul vremurilor apuse si astfel ajung intr-o veche clinica care le trezeste o gramda de amintiri. 

Filmul este un Ghost story, mult sange, fantoma unei fete ce sa mai, cand am zis fantoma si fetita cred ca am spus tot (eu consider ca cele mai scary fantome sunt cele de copii, batrane sau papusile vorbitoare, pur si simplu they freak me out). Dar revenind la filmul acesta, fantoma asta nu se compara cu fetita din The Ring sau Dark Water, e cam varza. Desi story-ul de baza pare interesant realizatorii filmului au insistat prea mult pe cliseele cinematografice ale filmului horror iar fiecarui personaj i se intampla ceva din cale afara de exagerat. Actorii sunt la un nivel mediu, din pacate nume ca Dina Meyer sau Tracy Lord nu au reusit sa aduca prea multe, filmul nu a iesit din B-List.

 Per total filmul nu e nu stiu ce, nu va va face sa injurati dar nici nu va va speria sau impresiona cu multe. Poate ca are si ceva legatura cu jocul de carti "Crazy eights", fiind ca pot sa joace maxim 7 jucatori sau poate se refera la locul unde erau trimisi militarii care erau lasati la vatra din cauza unor probleme mentale sau medicale. Alegerea titlului e destul de logica si iti poti da seama de ceea ce se va intampla chiar de la inceput, au fost 7, unul a murit, inseamna ca al optulea este cel are cauzeaza probleme.


Ce mi-a placut: Povestea de la care s-a pornit:
"Between 1954 to 1976, nearly 600 children were voluntarily submitted for participation in a number of behavioral studies. These experimental facilities were privately funded and tucked away in secluded regions of the south. "

Urmeaza: Lake Dead

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu